Termeni & Conditii

CINE SUNTEM

Site-ul www.globulinfofolit.ro este proprietatea SC GLOBUL INFOFOLIT SRL cu sediul social in Galati, Str Taian, nr 5, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J17/1370/2016, C.U.I: 36554856, denumita in cele ce urmeaza GlobulInfofolit.ro.

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

PREZENTAREA PRODUSELOR

Depunem toate eforturile sa prezentam intr-un mod cat mai explicit si realist toate produsele din acest site. Este posibil insa, ca din cauza unor setari diferite ale monitorului, culorile sa fie putin diferite in realitate. 

COMANDA

Comanda produselor se poate face online, urmand pasii indicati in site-ul nostru. Cosul de cumparaturi este situat in partea din dreapta-sus a paginii noastre. Pentru adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul „Adauga in cos”. In cosul de cumparaturi vei gasi produsele selectate si vei avea posibilitatea de a schimba cantitatea produselor sau renunta la un produs din cos. Pentru a comanda produsele din cosul de cumparaturi, introdu datele necsare, apoi  fa click pe butonul „Comanda”. Dupa efectuarea comenzii, vei primi un mail care iti confirma inregistrarea comenzii pe site. Daca, in maxim 10 minute, nu ai primit acest mail, comanda ta nu a fost inregistrata. Mesajul de confirmare reprezinta inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile.

COSTURI SI TIMP DE LIVRARE

Costurile de livrare pentru Bucuresti si provincie sunt:

  • Gratuit pentru comenzi a caror valoare depaseste 250 Lei, cu expediere in localitatile aflate in zona 0 in reteaua Sameday.
  • 20 lei, pentru comenzile sub valoarea de 250 lei.
  • Termenele de livrare depind de firma de curierat, care devine responsabila pentru eventuale intarzieri. Odata expediat coletul, livrarea depinde exclusiv de firma de curierat.

Comenzi internationale

Comenzile plasate pe site-ul nostru pot fi livrate si international, prin DPD curier rapid. Costurile de livrare sunt intre 15-20 Euro, in functie de tara de destinatie, iar plata se face in avans cu cardul. Te rugam sa ne contactatezi pentru a calcula cu exactitate costul si timpul de tranzit.

PLATA

Plata produselor se poate face:

  • in sistem RAMBURS (plata la livrare) – Pretul total al coletului (inclusiv transportul daca este cazul) se va achita, in momentul primirii si produselor.
  • in avans, cu cardul. Urmand pasii din cosul de comanda, selectati plata online; veti fi astfel redirectionati catre pagina securizata LibraPay.ro unde veti completa datele de card si de contact. Tranzactia va fi procesata de catre LibraPay.In cazul in care comanda nu se finalizeaza, sau unul din produsele comandate nu este pe stoc, va garantam returnarea banilor.

RETURNAREA PRODUSELOR

Legea O.G. 34/2014 permite returnarea produselor achizitionate online in termen 14 zile calendaristice de la data achizitionarii lor. Astfel, daca doresti sa returnezi produsele comandate noi iti vom returna la randul nostru contravaloarea produselor, mai putin taxele de livrare. Contravaloarea produselor returnate se vireaza imediat dupa ce intram in posesia acestor produse si ne asiguram de integritatatea lor.
In cazul in care doresti sa returnezi integral sau partial o comanda, iar costul intial de livrare a comenzii a fost suportat de noi (pentru comenzi peste 250 de lei), se vor scadea din valoarea returnata si taxele de livrare a comenzii initiale. Pentru returnare este necesar ca produsele sa fie intacte si nefolosite.

GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele existente pe www.globulinfofolit.ro au garantie legala de conformitate. Garantia legala de conformitate are caracter obligatoriu, trebuind sa fie acordata de vanzatorul unui produs consumatorului acestuia.

Prin vanzator se intelege orice persoana fizica sau juridica autorizată care, în cadrul activităţii sale, comercializează produse in conditiile unui contract incheiat cu consumatorul. Produsul inseamna orice bun material mobil a carui destinatie finala este consumul sau utilizarea individuala sau colectiva.

Consumatorul inseamna orice persoana fizica sau grup de persoane fizice care cumpara, dobindeste, utilizeaza sau consuma produse in afara activitatii profesionale/comerciale – asadar, prevederile legale vizeaza exclusiv protejarea consumatorului casnic.

Garantia legala de conformitate se aplică doar pentru lipsa de conformitate, adica daca produsele se gasesc la momentul livrarii lor catre consumator, intr-una sau mai multe din urmatoarele situatii:

1.nu corespund descrierii facute de vanzator si nu au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat consumatorului ca mostra sau model;

2.nu corespund oricarui scop specific solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului ai acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare;

3.nu corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelasi tip;

4.fiind de acelaşi tip, nu prezinta parametri de calitate si performante normale, la care consumatorul se poate astepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, facute de vanzator, de producator sau de reprezentantul acestuia, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti trimite o sesizare pentru o conciliere la adresa contact@globulinfofolit.ro.Va vom raspunde in maxim 3 zile lucratoare.

DREPTURI DE AUTOR

Intreg continutul site-ului: design, text, imagini si logo-uri este proprietatea SC Globul Infofolit SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.  Folosirea fara acordul firmei SC Globul Infofolit  SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, fara acordul prealabil al proprietarului, cu exceptia stocarii pe computerul personal al utilizatorului si a tiparirii de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal. Orice sesizare de incalcare a drepturile de autor, poate fi facuta pe emailul contact@globulinfofolit.ro